Πληρωμές - Αποστολές

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με προσφορές και τις καλύτερες τιμές!

 

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 4 τρόπους:

 

Α. Παραγγελία από το web site μας www.iasisplus.gr

 

Κατόπιν θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με τις λεπτομέρειες τις παραγγελίας. Εφόσον έχετε προχωρήσει σε “Δημιουργία Λογαριασμού” ή έχετε εισάγει email χρήστη και κωδικό θα σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα με τις ενημερώσεις των διαφόρων καταστάσεων της παραγγελίας σας.

 

Β. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα 2310.317.505 εργάσιμες ημέρες 10:00 - 20:00.

 

Γ. Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 2310.321.478 όλο το 24ωρο.

 

Δ. Μπορείτε να περάσετε από το Φαρμακείο μας στην Γρηγορίου Ε’ 26 & Στρωμνίτσης, στην Θεσσαλονίκη (χάρτης). Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για αποστολές στην Ελλάδα

 

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε είτε να δείτε τον λογαριασμό σας αν έχετε κάνει εγγραφή (στο Ιστορικό Παραγγελιών) είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο ή από την σελίδα επικοινωνίας. 

 

Παραλαβή από το φαρμακείο.

 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το Φαρμακείο μας στην Γρηγορίου Ε’ 26 & Στρωμνίτσης, στην Θεσσαλονίκη (χάρτης). Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Δωρεάν Έξοδα Αποστολής

 

Για όλες τις αγορές πάνω από 35,00€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας, για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας.

 

Σε περίπτωση αγορών κάτω από 35,00€ το δέμα επιβαρύνεται με χρέωση που αναφέρεται κατά την προβολή του καλαθιού αγορών σας ή την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας.

 

Το Φαρμακείο μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας με κάποια άλλη εταιρία παρακαλούμε επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο και δηλώστε την εταιρία μεταφορών γραπτώς στα σχόλια αποστολής.

 

Για αποστολές στην Κύπρο

 

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω ACS Courier και έχουν σταθερή χρέωση 27,00€ για παραγγελίες έως 2kg η οποία αναφέρεται κατά την προβολή του καλαθιού αγορών σας ή την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.

 

Για αποστολές στο εξωτερικό

 

Οι αποστολές προς χώρες της Ευρώπης γίνονται με την ACS Courier. Η παράδοση γίνεται εντός 2 έως 5 ημερών (με την συνεργασία της GLS) και υπάρχει σταθερή χρέωση η οποία αναφέρεται κατά την προβολή του καλαθιού αγορών σας ή την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας.

 

Επίσης ο πελάτης μπορεί να ορίσει την εταιρία αποστολής που επιθυμεί πέρα από αυτή που συνεργαζόμαστε επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο και ορίζοντας γραπτώς την εταιρία που επιθυμεί στα σχόλια αποστολής.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Αντικαταβολή Μετρητοίς

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Για τις αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μία μικρή χρέωση που εμφανίζεται κατά την διαδικασία αγοράς πριν την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου ισχύουν οι υπόλοιποι τρόποι πληρωμής.

 

 

Πιστωτική Κάρτα

 

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές μέσω της υπηρεσίας Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς όπου η διεκπεραίωση των συναλλαγών γίνεται με υψηλή ασφάλεια (SSL 128 bit - η υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια) σε ασφαλή διακομιστή (server) της Τράπεζας Πειραιώς.

Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Μέσω του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς παρέχεται πιστοποιημένη ασφάλεια συναλλαγών από τις MasterCard® SecureCode™ & Verified by Visa®.

 

 

Τηλεφωνική Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας

 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τηλεφωνικά μια παραγγελία σας και επιθυμείτε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, έχετε τώρα τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στο iasisplus.gr δεν αποθηκεύουμε ούτε καταχωρούμε σε σύστημα μας τα στοιχεία της κάρτας σας. Εμείς έχοντας πρόσβαση απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα (επικοινωνία).

 

 

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

Μπορείτε να καταβάλετε το ποσό της παραγγελίας σας σε δικό μας Τραπεζικό Λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:

 

Τράπεζα: Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5239/003394/281
IBAN: GR8401722390005239/003394/281
Όνομα Κατόχου: Ευθυμιάδης - Ταχταλίδου
 

Σε περίπτωση που έχετε οπιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή με την φόρμα επικοινωνίας (επικοινωνία).

 

 

Δωροεπιταγές

 

Μπορείτε να αγοράσετε Δωροεπιταγές για εσάς ή για κάποιο πρόσωπο που επιθυμείτε επιλέγοντας "Δωροεπιταγές" στα "Επιπρόσθετα" στο κάτω μέρος των ιστοσελιδών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αφού ολοκληρώσετε την απλή διαδικασία αγοράς και πληρωμής, ο παραλήπτης του δώρου θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο θα αναφέρει τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατα την διαδικασία αγοράς της Δωροεπιταγής καθώς και μοναδικό κωδικό Δωροεπιταγής.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να εξαργυρώσετε την Δωροεπιταγή, αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατήστε "Προβολή Καλαθιού" (πάνω δεξιά στο ποσό του καλαθιού ή εδώ) και μετά επιλέξτε "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ". Στο πεδίο θα γράψετε των μοναδικό κωδικό σας και μετά πατήστε "Χρήση Δωροπειταγής" ώστε να ανανεωθεί το σύνολο της παραγγελίας σας.

 

iasisplus.gr

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα iasisplus.gr αποτελεί μία προσπάθεια κάλυψης των σύγχρονων αναγκών του καταναλωτή και ασθενή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο και πρακτικό μηχανισμό αναζήτησης έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να περιηγείται, να συγκρίνει και να επιλέγει τα καταλληλότερα προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά ή είδη περιποίησης και θεραπείας. Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς. Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνείτε μαζί μας για προϊόντα που δεν βρίσκετε στη σελίδα μας. Υποσχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία

2310.317505
2310.321478
info@iasisplus.gr
info@tahtalidou.gr

Facebook