Όροι & Προϋποθέσεις

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με προσφορές και τις καλύτερες τιμές!

 

Όροι & Προϋποθέσεις

 

Ο ιστότοπος iasis+ (iasisplus.gr) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρίας και φυσικού καταστήματος Φαρμακείο Π.ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-Δ.ΤΑΧΤΑΛΙΔΟΥ Ο.Ε το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται και στην σελίδα “Επικοινωνία”.

 

 

Αποδοχή όρων

 

Όροι Χρήσης

 

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr) παρέχει στον Πελάτη τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους εξής Όρους Χρήσης.

-Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr). 

-Ο Πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr). 

-Το ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr) διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του. 

-Πελάτες του ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr), γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Δημιουργείστε ένα λογαριασμό" που βρίσκεται σε όλες τις σελίδας του ιστότοπου πάνω δεξιά ή σε ορισμένες σελίδες δεξιά στο γκρι πλαίσιο, ή πραγματοποιεί παραγγελίες ως επισκέπτης.

 

Περιγραφή της υπηρεσίας

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr), είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί παραγγελίες στο e-shop, αρκεί να έχει εγγραφεί ΜΙΑ φορά, στην ιστοσελίδα εισόδου του e-shop, επιλέγοντας “Δημιουργείστε ένα λογαριασμό”. Ο Πελάτης εγγράφεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού E-Mail Διεύθυνση (email address) και Κωδικό Πρόσβασης (password) που έχει δηλώσει, έχει τη δυνατότητα να δει ή και να επεξεργαστεί τα ακόλουθα στοιχεία:

 

-ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ,

-ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (WISH LIST)

-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,

-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ,

-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ,

-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ,

-ΕΓΓΡΑΦΗ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (NEWSLETTER).

 

Επίσης ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί παραγγελίες και ως επισκέπτης. Σε αυτή τη διαδικασία ο πελάτης δεν δημιουργεί μοναδικό λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ορισμένες διεργασίες όπως το ιστορικό των παραγγελιών του.

 

 

Στοιχεία Πελάτη

 

Στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή νέου Πελάτη

 

Κατά την εγγραφή Πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr) ή τη διαδικασία αγοράς ως επισκέπτης, ζητούνται τα εξής στοιχεία εγγραφής: 

Όνομα, Επίθετο, E-Mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ., Χώρα, Περιοχή. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκονται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του Πελάτη. Προαιρετικά ο Πελάτης μπορεί να δηλώσει: Fax και Εταιρία.

Χρήση των στοιχείων του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα

 

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων μόνο των Πελατών εκείνων που:

-είτε έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα,

-είτε έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του ιστοτόπου, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π.

 

Το iasis+ (iasisplus.gr), δεν θα διανείμει σε καμία περίπτωση την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο για τη δημιουργία προσωπικού περιεχομένου, υπηρεσιών και διαφήμισης σχετικών με τον ιστότοπο μας.

O Πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του iasis+ (iasisplus.gr), όλων των προσωπικών του στοιχείων που κοινοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop), εφόσον έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του iasis+ (iasisplus.gr).

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

 

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος iasis+ (iasisplus.gr), υποχρεούται :

-Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος iasis+ (iasisplus.gr), για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του iasis+ (iasisplus.gr), για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

-Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

-Να ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ iasis+ (iasisplus.gr) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥ.

-Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.

-Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, το iasis+ (iasisplus.gr), έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη.

-Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους τον συνδυασμό E-Mail Διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης του στις υπηρεσίες του iasis+ (iasisplus.gr). Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το iasis+ (iasisplus.gr) μέσω της σελίδας “Επικοινωνία” για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.

-Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session).

-Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στο κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος iasis+ (iasisplus.gr).

-Να έχει ενημερωθεί για τους τρόπους Πληρωμής & τρόπους Αποστολής από την αντίστοιχη σελίδα Πληρωμές - Αποστολές.

-Να ελέγξει ότι τα προϊόντα που παρέλαβε είναι τα σωστά και στην συσκευασία τους.

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

 

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα iasis+ (iasisplus.gr) δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

 

Προϊόντα και πληροφορίες

 

Το iasis+ (iasisplus.gr) προσπαθεί οι πληροφορίες των προϊόντων να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εντούτοις, το iasis+ (iasisplus.gr) δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη καθώς υπεύθυνες για αυτά είναι οι αντίστοιχες εταιρίες.

 

ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

 

Το iasis+ (iasisplus.gr), δεν υποχρεούται εφαρμογής και επίδειξης των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρόλα αυτά είμαστε στη διάθεση σας στο φυσικό μας κατάστημα - Φαρμακείο για οποιαδήποτε απορία.

 

Αν, από λάθος, υπάρχει χαμηλή τιμή για ένα προϊόν στο site, η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να το παρέχει στον πελάτη σε αυτή την τιμή, αντίθετα τον ενημερώνει πριν την αποστολή για τη σωστή τιμή και, αν αυτός το επιθυμεί, μπορεί να το παραγγείλει ή να ακυρώσει την παραγγελία.

 

 

Επιστροφές Προϊόντων

 

Το iasis+ (iasisplus.gr) φροντίζει να παρουσιάζει τα προϊόντα του με πληρότητα περιγραφών (για τις περιγραφές το iasis+ (iasisplus.gr) δεν φέρει ευθύνη καθώς είναι υλικό το οποίο διανέμεται από την εκάστοτε εταιρία και μπορεί να αλλάξει χωρίς ενημέρωση). Έτσι δίνεται το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Ταυτόχρονα το τηλεφωνικό κέντρο καθώς και η Επικοινωνία μέσω της αντίστοιχης σελίδας δίνει επιπλέον έναν τρόπο ενημέρωσης για τα προϊόντα που παρουσιάζονται.

 

Όροι Επιστροφών

 

Θέλοντας ωστόσο να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων σε συγκεκριμένες και μόνο περιπτώσεις. Οι περιπτώσεις είναι:

-Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης.

-Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του iasis+ (iasisplus.gr).

-Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του iasis+ (iasisplus.gr).

-Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

 

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (10) δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Επίσης προϊόντα των οποίων η συσκευασία έχει ανοιχθεί δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το iasis+ (iasisplus.gr) μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

 

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας. Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται τυχόν έξοδα Αποστολής - Αντικαταβολής.

   ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω της σελίδας Επικοινωνίας.

 

 

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

 

1.Στο φυσικό μας κατάστημα:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έρθετε στο φαρμακείο μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

 

2.Αποστολή προϊόντος:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν/ντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

 

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του iasis+ (iasisplus.gr) το κόστος της επιστροφής βαρύνει το iasis+ (iasisplus.gr) και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

 

Παρατηρήσεις

Το iasis+ (iasisplus.gr) διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το iasis+ (iasisplus.gr), κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

 

 

 

iasisplus.gr

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα iasisplus.gr αποτελεί μία προσπάθεια κάλυψης των σύγχρονων αναγκών του καταναλωτή και ασθενή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο και πρακτικό μηχανισμό αναζήτησης έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να περιηγείται, να συγκρίνει και να επιλέγει τα καταλληλότερα προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά ή είδη περιποίησης και θεραπείας. Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς. Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνείτε μαζί μας για προϊόντα που δεν βρίσκετε στη σελίδα μας. Υποσχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία

2310.317505
2310.321478
info@iasisplus.gr
info@tahtalidou.gr

Facebook