Το Φαρμακείο

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με προσφορές και τις καλύτερες τιμές!

 

 

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το φαρμακείο, σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό, βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Γρηγορίου Έ 26, εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο και σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ( χάρτης ).

 

Ιδρύθηκε το 1980 και λειτουργεί έκτοτε διαρκώς αναπτυσσόμενο, ακολουθώντας τις εξελίξεις και όλες τις νέες μεθόδους με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών των ασθενών.

 

 

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ

 

Ταχταλίδου Δήμητρα. Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1979. Μεταξύ των πτυχίων της συγκαταλέγονται αυτό της ομοιοπαθητικής, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής(ΕΕΟ), της διετούς παρακολούθησης μαθημάτων φυτοθεραπείας, η συμμετοχή στις διημερίδες της Εθνοφαρμακολογίας και της Μακεδονικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής(ΜΕΟ). Αργότερα και επί σειρά ετών, δίδαξε ομοιοπαθητική φαρμακοτεχνία στους μαθητές της  ΕΕΟ. Επίσης, είναι ενεργό μέλος της ΜΕΟ καθώς έχει διατελέσει και ταμίας της εταιρείας.

 

Ευθυμιάδου Παρασκευή. Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2008. Ολοκλήρωσε τη διετή παρακολούθηση μαθημάτων φυτοθεραπείας, εκπαιδεύεται με τα μαθήματα της ΕΕΟ στην ομοιοπαθητική και συμμετέχει στις ενημερωτικές διημερίδες της ΜΕΟ και της Εθνοφαρμακολογίας. Είναι ενεργό μέλος και επίτιμη γραμματέας της ΜΕΟ.

 

 

iasisplus.gr

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα iasisplus.gr αποτελεί μία προσπάθεια κάλυψης των σύγχρονων αναγκών του καταναλωτή και ασθενή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο και πρακτικό μηχανισμό αναζήτησης έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να περιηγείται, να συγκρίνει και να επιλέγει τα καταλληλότερα προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά ή είδη περιποίησης και θεραπείας. Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς. Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνείτε μαζί μας για προϊόντα που δεν βρίσκετε στη σελίδα μας. Υποσχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία

2310.317505
2310.321478
info@iasisplus.gr
info@tahtalidou.gr

Facebook