Εργαστήριο

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο κατάλογος ανανεώνεται συνεχώς με προσφορές και τις καλύτερες τιμές!

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

Το πλήρως εξοπλισμένο και άρτια οργανωμένο εργαστήριο του φαρμακείου είναι αναπτυγμένο σε όλους τους τομείς.

 

Ομοιοπαθητική. Υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός και οι απαραίτητες πρώτες ύλες ώστε να παρασκευάζουμε τα ομοιοπαθητικά φάρμακα στο εργαστήριό μας, να έχουμε όσο δυνατόν περισσότερα φάρμακα ακόμη και αρκετά σπάνια.

 

Φυτοθεραπεία, Αρωματοθεραπεία, Ανθοϊάματα. Έχοντας στον εργαστηριακό μας χώρο μητρικά βάμματα, λάδια, αιθέρια έλαια και όλα τα ανθοϊάματα  έχουμε τη δυνατότητα παρασκευής πόσιμων διαλυμάτων, συνδυασμών βαμμάτων με αιθέρια έλαια ή ανθοϊαμάτων μεταξύ τους, διαλυμάτων για στοματικές ή κολπικές πλύσεις, κολπικών υπόθετων, στοματικών γελών, καλλυντικών και θεραπευτικών κρεμών (πχ για αιμορροΐδες, πόνους, προβλήματα κυκλοφορικού κ.ά.), φυτοθεραπευτικές κάψουλες, αποτοξινωτικά σχήματα και  βαλσαμέλαιο.

 

Επίσης, εκτελούνται όλες οι δερματολογικές συνταγές  που απαιτούν τεχνογνωσία και ανάμιξη συστατικών.

 

Πραγματοποιούνται κατά παραγγελία  αραιώσεις φαρμακευτικών ουσιών και παρασκευές καψουλών με επιθυμητή συγκέντρωση φαρμάκου όταν δεν είναι επιθυμητή η χορήγηση του φαρμάκου στη συγκέντρωση που κυκλοφορεί.

 
 

iasisplus.gr

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα iasisplus.gr αποτελεί μία προσπάθεια κάλυψης των σύγχρονων αναγκών του καταναλωτή και ασθενή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο και πρακτικό μηχανισμό αναζήτησης έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης να περιηγείται, να συγκρίνει και να επιλέγει τα καταλληλότερα προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά ή είδη περιποίησης και θεραπείας. Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς. Μπορείτε ωστόσο να επικοινωνείτε μαζί μας για προϊόντα που δεν βρίσκετε στη σελίδα μας. Υποσχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία

2310.317505
2310.321478
info@iasisplus.gr
info@tahtalidou.gr

Facebook